Opinie klientów

To miejsce, w którym znajdują się opinie klientów dotyczące naszego sklepu. Cały czas staramy się podnosić jakość naszych usług, dlatego każda ocena jest dla nas ważna. Pokazuje nam co jeszcze możemy zmienić, aby oferowane przez nas usługi budziły maksimum zadowolenia u naszych odbiorców. Dlatego wszystkich klientów pragnących podsumować naszą współpracę serdecznie zapraszamy do wystawienia opinii.


Tomek, 2017-08-02
Witam. Transakcję zaliczam do udanych. Obsługa szybka i profesjonalna, a urządzenie zgadza się z opisem zamieszczonym przez sklep. Ma wszystkie rozwiązania, których najbardziej potrzebowałem w pracy, chociaż ten sprzęt można nabyć na prywatny użytek.


Justyna, 2017-07-12
Wszystko jest ok. Kilka razy u nich kupowałam i jak dotąd się nie zawiodłam. Oby tak dalej. Podoba mi się zróżnicowanie cenowe. Każdy może kupić coś na miarę swojego portfela, a sprzęt bez względu na koszt działa naprawdę dobrze. Szczególnie pasuje mi urządzenie lokalizacyjne, które kupiłam tu jakiś czas temu. Jest małe, poręczne. Ma przejrzysty interfejs. Pracuje przez kilka dni bez ładowania.


Maciej, 2017-05-13
Kupiłem Lokalizator GPS GL200. To fajny sprzęt o dużych możliwościach. Jedno z tych urządzeń, które dobrze i długo będą służyć, bo można z niego korzystać w wielu różnych sytuacjach. Kontrolę pojazdu można prowadzić w kraju i poza jego granicami. Podczas ruchu oraz w czasie, gdy pojazd stoi na parkingu. Funkcji jest naprawdę całkiem sporo. Wielu z nich jak dotąd nie miałem szansy sprawdzić w praktyce, ale te, których używałem sprawują się dobrze. Jeśli chodzi o sklep, przyznaję plus za błyskawiczną przesyłkę. Pilnie potrzebowałem tego sprzętu i się nie nie rozczarowałem. Warto robić tu zakupy.


Marta, 2017-03-18
Z pełnym przekonaniem rekomenduję ten sklep. W nim można liczyć na fachową pomoc przy wyborze sprzętu. Czas od momentu wykonania przelewu do otrzymania zamówionego towaru bardzo przyjemnie mnie zaskoczył. Podobnie jak sam lokalizator, który kupiłam dla swojej mamy. Sprzęt nie ma zbyt wielu funkcji, ale te które są w zupełności wystarczają. Jest solidnie wykonany, a jego obsługa jest bardzo prosta. A to według mnie ważna cecha, bo mają z niego korzystać starsze osoby. Lokalizator nie wymaga częstego ładowania. Najważniejsze jednak jest to, że dzięki niemu zyskałam spokój. Serdecznie dziękuję.


Michał, 2017-02-11
Szybko, solidnie, profesjonalnie. Wybór towarów jest na spory. Można w dobrej cenie wyszukać coś odpowiedniego dla siebie. Ja szukałem lokalizatora. Dobrego, sprawnie działającego sprzętu, który sprawdzi się do monitorowania auta. GPS Prime PLUS 1300 spełnił moje oczekiwania. Lubię funkcję wyznaczania geostrefy, sprawdzania przebiegu pokonanych tras. To przydatne narzędzie w pracy, ale nie tylko.


Alicja, 2016-12-02
To moja kolejna wizyta w tym sklepie. Równie udana jak poprzednia. Kupiłam oprogramowanie szpiegujące na telefon (Android). Szukałam programu dla Samsunga, a ten dobrze z nim współpracuje. Mogę nagrywać rozmowy, sprawdzać komunikatory. Program pozwala mi również na namierzanie przy użyciu GPS. Innymi słowy, wszystko jest tak jak być powinno. Przesyłka sprawnie do mnie dotarła. Bardzo udany zakup.


Filip, 2016-07-21
Zdecydowałem się na zakup urządzenia Prime AT Plus z Wi – Fi. Wykorzystuję je jako lokalizator do samochodu, ale ma ono tyle funkcji, że można znaleźć dla niego wiele różnych zastosowań. Jest proste w obsłudze, wydajne i działa niezawodnie. Polecam!


Dominika, 2016-04-04
Szeroka oferta, jest naprawdę w czym wybierać. Zamówiony sprzęt dotarł do mnie bardzo sprawnie i bez żadnych uszkodzeń. Po przetestowaniu okazało się, że sprawuje się bardzo dobrze. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Na pewno zrobię tu zakupy jeszcze raz.


Patryk, 2016-01-17
Otrzymany lokalizator GPS jest zgodny z opisem, wszystkie funkcje są dostępne. Szybka realizacja zamówienia i bardzo dobry kontakt z obsługą sklepu.


Mikołaj, 2015-09-23
Oprogramowanie szpiegowskie dla iPhone działa jak należy. Transakcja przebiegła pomyślnie, szybka wysyłka. Wszystko jak najbardziej w porządku. Polecam.